Rólunk

 

Vállalkozásunk már több mint két évtizede a vállalati informatikai megoldások élvonalát képviseli, amely elsősorban az innovatív megoldásokat nyújtó DATAMAGIC ERP rendszerünknek köszönhető.

A több mint 20 év fejlesztés során kiemelt hangsúlyt fektettünk arra, hogy mindig felhasználjuk a legújabb technológiákat, így azok előnyét partnereink az elsők között élvezhetik.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek mind a pénzügyi és egyéb szoftverek fejlesztésében, mind pedig az ügyféligények megfelelő adaptálásában. Rendszerünk nemcsak a nagyvállalatok megoldásszállítója, hanem a kis- és közepes vállalkozások partnere is. Bármilyen méretű, bármelyik iparágban tevékenykedő ügyfelünk számára a legmegfelelőbb megoldást nyújtjuk.

A rendelkezésre álló megoldások számosságán túl, kiemelkedően innovatív és magasan képzett szakemberekből áll szervezetünk, akik folyamatosan törekednek a hatékonyabb és felhasználóbarátabb megoldások kialakítására. A fejlesztésekhez mindig a lehető legkorszerűbb technológiákat használjuk, amelyek hatékonyságát a magasan kvalifikált programozókból, matematikusokból és közgazdászokból álló csapatunk szavatolja.

Szemléletünk szerint nincs két egyforma vállalkozás, így nincs két egyforma megoldás sem, aminek köszönhetően rendszerünk nemcsak egy egyszerű vállalatirányítási rendszer, hanem ügyfeleink igényeinek maradéktalan kielégítéséből adódóan egy komplett vállalatirányítási megoldás. Ez a rendszer azoknak a felhasználóknak készült, akiknek megbízható, stabil, egyszerűen használható programra van szükségük, amellyel hatékonyan és teljes körűen tudják kezelni ügyviteli folyamataikat. Rendszerünket arra építettük fel, hogy ügyfeleink teljes gazdasági tevékenységét le tudjuk képezni benne, ennek érdekében tetszőleges mennyiségű gazdasági eseményt definiálhatunk.

 

Fejlett technológia

 

A DATAMAGIC ERP teljes egészében saját fejlesztésű szoftvercsomag, beleértve a technológiai keretrendszert is. Ennek nagy előnye, hogy semmilyen korlátba nem ütközünk az ügyféligények megvalósítása közben, gyakorlatilag szabadon formálhatjuk a folyamatainkat, valamint tetszőleges új, egyedi fejlesztéssel egészíthetjük ki a rendszerünket.

 

Rugalmasság

 

Szerteágazó iparági megoldásainkból és rugalmas keretrendszerünkből adódó előnyünk, hogy bevezetéseink során ügyfeleinknek nemcsak testre szabjuk programunkat, hanem vállalkozásához is igazítjuk folyamatainkat. A működésük során felmerült igényeket pedig rövid határidővel folyamatosan naprakész support szolgáltatásunk meg is valósítja.
Rendszerünk kellően rugalmas az új üzleti folyamatok bevezetéséhez és a funkciók gyors bővítéséhez, megkönnyítve ezzel az új piacokon való megjelenést, az új képességek megvalósítását.

 

Kutatás-fejlesztés

 

A szoftveres programozás nem meríti ki cégünk tevékenységének minden területét. A kutatás-fejlesztés, az innováció, a tudásteremtés egyre meghatározóbb szerephez jutnak cégünk életében. A legmodernebb informatikai megoldások használata mellett folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenységet végzünk. Kiemelt hangsúlyt fektetünk munkavállalóink innovatív gondolkodásának elősegítésére és ötletmegvalósításuk támogatására, így számtalan olyan megoldásunk születetett, amelyek egyedülállóvá teszik folyamatainkat és egyedivé ERP rendszerünket. Mind informatikai, mind üzleti szemszögből törekszünk arra, hogy új területeken kamatoztassuk tudásunkat, így rendszerünkbe olyan elemek is bekerülnek, melyek másoknál csak alig vagy egyáltalán nem találhatók meg. Az új irányvonalak felhasználásával partnereink számára is biztosítjuk a technológiai újítások felhasználását, az innovatív technológiák felhasználásában rejlő lehetőségek kiaknázását.

Megoldásaink:

  • Sport
  • Ingatlankezelés
  • Mezőgazdaság
  • Építőipar
  • Kereskedelem
  • Iktatás, dokumentumkezelés
  • Cégcsoport kezelés
  • Pénzügy- és számvitel
  • Logisztika
  • Egyéb modul megoldások

 

Egyéb szolgáltatásaink

 

Egyedi szoftverfejlesztés

Kifejezetten olyan egyedi szoftveres megoldások fejlesztésére specializálódtunk, amelyeket a vállalatirányításban napi szinten alkalmazunk, és nemcsak leegyszerűsítik a vállalat munkafolyamatait, de egyben automatizálják is azokat. Akkor is segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek, ha már rendelkeznek jól bevált munkafolyamatokkal, melyekhez nem igazodnak a piacon lévő dobozos ügyviteli programok.

 

Rendszergazdai szolgáltatás 

Kollégáink a modern, „ticketing rendszerű” felületen történő bejelentések és igény szerint elektronikus, illetve telekommunikációs megkeresések befogadásával is Ügyfeleink rendelkezésére állnak. Képzett rendszermérnökeink az irodai informatikai rendszerek tervezésével, üzemeltetésével és karbantartásával kapcsolatos minden feladatot ellátnak. Ügyfeleink igényei szerint, személyre szabott szolgáltatásokkal mind távoli, mind helyszíni jelenlétet tudunk biztosítani.

 

Folyamatfelmérés és specifikáció

Minden jól sikerült ERP bevezetés a megrendelő üzleti igényeinek felmérésével kezdődik, specifikációval és paraméterezéssel folytatódik, és csak ezután lehetséges megfelelően paraméterezett modulokat, folyamatokat átadni. Cégünk több, mint száz Ügyfele számára készített személyre szabott folyamatokat, funkciókat, így ezen a téren nagy tapasztalatra tettünk szert.

 

DATAMAGIC és a negyedik ipari forradalom

A világgazdaság egy új technológiai forradalom küszöbén áll. Az innovatív technológiai megoldások a vállalatok számára lehetővé teszik, hogy gazdasági folyamataikról valós időben, sosem látott pontossággal tegyenek szert adatokra. A beérkező adatok alapján jobb döntések születhetnek és egy sor területen a döntések optimalizálhatók, sőt automatizálhatók. Ez a vállalati folyamatokban rejlő hatékonysági tartalékok felszabadítását teszi lehetővé.

A DATAMAGIC ERP rendszereiben az elsők között kezdte meg K+F partnereivel az innovatív Ipar 4.0 megoldások és technológiák integrációját, amely lehetővé teszi, hogy megoldásaink időt álló módon ne csak a ma, hanem a holnap kihívásaival is kompatibilisek legyenek.

 

Óradíjaink

A 2023. évben egyedi szolgáltatásainkat az alábbi nettó óradíjakon nyújtjuk:

Tanácsadó, szoftverfejlesztő, rendszergazda: 22.500,- Ft
Szenior tanácsadó, szenior fejlesztő, rendszermérnök: 27.500,- Ft
Szakértő, szoftvertervező, rendszertervező: 32.500,- Ft