Sport

 
Sport szakmában tevékenykedő cégek részére kialakított üzletág specifikus megoldásunk a Sport modul, amely rendszerünk más területeihez hasonlóan, az ügyfél munkafolyamataira alakítható. Elmondható, hogy egyedi megoldást kínálunk, amellyel jelenleg kevés vállalatirányítási rendszer rendelkezik.

A DATAMAGIC ERP rendszerében megtalálhatóak a sport területére vonatkozó funkciók, mint a játékos és partnernyilvántartás, szertárnyilvántartás, hirdetések, szponzorok, sportesemények nyilvántartása, meccskezelés.

A rendszer képes a gazdasági életben előforduló alapszerződések, ezen túl pedig a speciális sportszerződések, átigazolási szerződések, szponzori, támogatási szerződések, ügynöki és reklám szerződések kezelésére is. Lehetőség van speciális feltételek egész sorának beállítására a rendszerben, például: sportolók eredménytől függő prémiumfeltételeinek beállítása, folyamatos szerződések esetén automatikus havi számlakiállítás.

A fejlett partner nyilvántartó modul a szokásos vevők, szállítók adatain kívül a dolgozók, játékosok és a technikai stáb adatait is kezeli. Személyes és céges adatok, gazdasági, valamint szakmai információk nyilvántartására nyílik mód, ahol azok a partnerek szerepelnek, akik valamilyen formában kapcsolatba kerülnek a sportszervezettel. Egy partner így több kategóriába is sorolható.

A sport világában meghatározó tényező a szponzorok és egyéb hirdetők számára biztosított reklámfelületek kezelése. A rendszer szerződés kezelő moduljának kifejezetten erre a célra kialakított felülete látványos módon, grafikus felületen tudja bemutatni a rendelkezésre álló reklámfelületeket, színekkel elválasztva a már kiadott, a közeljövőben lejáró, illetve a szabad felületeket is. A grafikus felületnek köszönhetően a sportszervezetek és természetesen a szponzorok, hirdetők is könnyen el tudják képzelni, hogy hol fog a reklámjuk megjelenni.

Munkánkat nagyban könnyítheti az ügyfeleinknek kínált szertár nyilvántartás modulunk. Célja, hogy információt kapjunk arról, hogy adott személynél vagy szertárnál milyen eszközök vannak, illetve egy adott eszköz melyik személy részére lett kiadva. A rendszer használatával eszközöket lehet kiadni, illetve visszavételezni. A jogkörök és hozzáférési szintek pontos meghatározásával biztosítható, hogy illetéktelen felhasználó ne férjen hozzá az anyagokhoz, és a készletvezetésünk mindig naprakész legyen.

A sporteseményekről készült jegyzőkönyvek és statisztikák készítését könnyíti meg a sportesemények nyilvántartó modulja. Lehetőség van a rendszerbe rögzíteni a különböző sportesemények jegyzőkönyveiben szereplő adatokat, de akár az edzések eredményeit is, ilyenek például a gólok, piros és sárgalapok, gólpasszok, cserék, stb. Az események lehetnek csak az adott sportolóval kapcsolatosak, vagy egy konkrét versenyhez, kapcsolódóak. A rögzített adatok alapján lehetőség nyílik időrendben adatokat lekérdezni, a sportoló eredményeit, fejlődését megtekinteni. Ezen felül szolgálhat a munkaszerződésben kikötött feltételek megvalósulásának ellenőrzésére is. A modul képes a már elkészült mérkőzés- vagy verseny jegyzőkönyvek importálására is.

  • Feladatkezelő
  • Funkciógazdag Workflow rendszer
  • Többszintű engedélyeztetési rendszer
  • Eseménynaptár: egyes személyek időbeosztásának, programjainak nyomon követése; találkozók, értekezletek kezelése
  • Jegyzőkönyvek
  • Statisztikák
  • Adatbiztonság, visszakövethetőség, audit támogatása
  • Adatbányászat, elektronikus továbbítás
  • Kapcsolat külső rendszerekkel

Negyedik ipari forradalom a sport területén

A különböző szenzor rendszerek, képfeldolgozási technológiák egyre nagyobb teret hódítanak a professzionális sportokban. Erre a felismerésre építve a DATAMAGIC sport moduljának kialakítása során olyan összetett megoldás létrehozása volt a célunk, amelybe egyszerűen beintegrálhatók azok a korszerű sportszakmai szenzorrendszerek, amelyek az edzés teljesítmény részletes mérését biztosítják.