Ingatlankezelés

A DATAMAGIC ERP több évtizedes fejlődése során több iparág specifikus megoldással is bővült, amelyek szerves részét képezik a rendszernek – annak minden előnyével együtt -, mégis olyan célorientált megoldásokat nyújt, amelyekkel kiemelkedik az átlag vállalatirányítási rendszerek közül.

Ilyen megoldás az Ingatlankezelő modul is, amely kifejezetten épület menedzsment adminisztrációs feladatok támogatására készített program-, és folyamatrész.

Az Ingatlankezelő modul segítségével naprakész nyilvántartást vezethet épületekről (objektumokról), és azok bérleményeinek minden kapcsolódó adatáról, illetve egyszerűen kezelheti a kapcsolódó szerződéseiket is. A modul egy bérleti szerződés és ticket rendszerű bejelentés kezelő felületet biztosít a felhasználó számára.

Átlátható módon egy gombnyomásra elkészítheti számláit a szerződés adatai alapján, előre paraméterezett időközönként és megadható feltétel rendszer szerint (bérleti díjak, továbbszámlázandó költségek), korlátlan számú épület és bérlemény kezelése mellett.

A DATAMAGIC ERP lehetőséget biztosít internetes felületen történő rögzítés vagy akár telefonos bejelentések alapján történő feladatkezelésre, hiba bejelentésre, munkalapok kiállítására és a bejelentések státuszkezelésére, nyomon követésére. A modul segítségével a bejelentésekhez kapcsolódó munka- és anyagköltségek nyilvántartása és számlázása is megoldott a szerződött partner számára.

Könnyen és egyszerűen kapcsolhatja össze bérleményeit, azok szerződését, a bennük felmerülő hibákat és azok megoldásait, vagyis egy platformon kezelheti minden adminisztrációs folyamatát, ami egy Ingatlankezeléssel kapcsolatban csak felmerülhet.

  • Épület, bérlemény nyilvántartás – széleskörű adatrögzítési lehetőségek
  • Aktív- lezárt szerződéskezelés – értesítő rendszer
  • Hirdetéskezelés
  • Automatikus számlázás – rendszeres számlák, szerződések és javítások alapján
  • Státuszkezelés
  • Hibabejelentő-, és kezelő lehetőség
  • Intézkedés kezelés – nyomon követés
  • Automatikus e-mail küldés – értesítések